Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ska träffas

Vi ska träffas,
träffas. Äntligen, som jag längtat,
Kära Älskade Vän.

Jag har börjat packa,
alla mina saker, allt ska med.

Vi samtalar länge medan jag kliver ombord,
vi samtalar på telefon,
så länge att nätter blir morron.

Det går dagar och nätter.
Våra hjärtan slutar aldrig bulta.
Solen står lågt.

Jag hör mina egna hjärtslag,
min förtvivlade ensamhet
och bara havet och man hör vinden.

Min kära !
Det vänder nästa morron.

Det har blivit vår
och vi flyter bara här mitt i havet.





Prosa av Lars Gullberg
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-17 21:29



Bookmark and Share


  jimmy johansson
Underjordiska De
2016-11-19

  jimmy johansson
Sorgen spyr på offermentaliteten. Självspelandes bandmusik.
Träffas ska vi.
Underjordiska De.
2016-11-19

  Goraxy 89 Orion VIP
Man kan välja mellan att bara flyta omkring och att bli ett med havet, där alla vattendroppar förenas till en ändlös Ocean!!!!
2016-11-18

  ULJO
Fin kärlekslyrik detta
2016-11-18

    Lars Gullberg
Jag spyr på sorg och offermentalitet. Allt har blivit så jävla spänt
men ja kan räkna upp flera hundra musikband som sprider glädje

Jag spelar själv och ler när jag spelar
2016-11-17

  Bengt H VIP
Sorgsna sånger säger så mycket. Det är en ton som går rakt in när jag läser texten. Alla ord fylls av en färg.
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg