Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baletten

Dina röda ögon är fyllda med vin
Som jag vill hälla upp i min önskan
Komponera dyrkande änglars rädsla
I musikstycken till min älskade

Förförisk jordnära kärlek
Är det som uppnås i klarheten
Upplivade ljusskygga stryker omkring
Mig i cirklar
Utegångsförbudet har upphört

Milstolpar satta och flöjten spelar
Melodiska slingor
Väver in ljudet i minnet som en spindel
Se där ute i duggregnet dansar vi

Trollstaven viftas runt i luften
Bunden till sin härskare
Begrundas baksidan av myntet
Degenerera min intelligens
Jag vill inte förstå längre

Kvarglömd i natten ligger jag på gatan
Berättarrösten inuti har tystnat
Landar tillslut vilse i sängen
vägen till dig är lång
Lång och plågsam
Jag hittar fortfarande inte
Fast jag söker dig varje dag




Fri vers av söderglöd
Läst 180 gånger
Publicerad 2015-12-17 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

söderglöd
söderglöd