Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlan

Om vi kunde viska
vackra ord till varandra
i sömnen.

Du min underbara pärla
Jag sjunker
Jag behöver din hand

Alla dessa nakna timmar
Väcker mig




Fri vers av söderglöd
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-17 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

söderglöd
söderglöd