Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för trött

för trött

jag kan inte förstå det
när har det hänt?

varje dag vaknar jag trött
kan inte öppna ögonen fast jag sover inte längre

för trött för att kräla ur sängen
desperat försöker jag hitta motivationen för att röra på mig

kraftlös pressar mig genom dagen
tvingar i mig fuskenergi som inte hjälper

på kvällarna landar jag på soffan framför tv:n
för trött för att tänka glor bara

sen faller jag ner i sängen och räknar timmar
för trött för att somna

vad är det för liv?
när man är för trött för att leva

är det här mitt liv?




Fri vers av Jakob Drakros
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-18 11:08



Bookmark and Share


  i af apa
låter som en klassisk utmattning...
2015-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros