Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solskensgossen



Solskensgossen
Strålar
Så lyckliga är dina ögon
Munnen ler


Hur ska lilla jag kunna skydda dig
mot allt ont som finns i den här stora världen




Fri vers av Therés
Läst 396 gånger
Publicerad 2006-04-26 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!