Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåsamheten

I mitt hjärtas djupaste vrå
Lever drömmen om oss två.

Ingen dröm om det som varit
All den tiden den har farit.

Bråk och liv, en massa svek.
Ett liv med dig var ingen lek.

Men du stal mitt hjärta, fyllde det med sorg.
Låste in dina känslor i din Borg.

Tomheten du lämnade kan ingen fylla.
Endast kärleken till oss kan den förgylla.

Men nu är sagan slut,
ridån har gått ner,
Inget oss, inget mer.




Fri vers av Duvans totte
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-18 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Duvans totte
Duvans totte