Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid någon som är större


Alla människor betyder något.
Inför världen, inför rymden är vi små.
Alla människor betyder något.

Inför varandra borde vi vara större.
Att alla människor inte är stora,
det vet vi.

Inför varandra borde vi få visa vem vi är,
inte göra oss så små som vi kan vara ibland.
Vara värdiga.

Att det alltid finns någon som är större,
vet vi nog också.

Men alla människor betyder något.
Det finns alltid en stjärna däruppe på himlen
att vakta utan att bjällra eller skälla.

Kom ihåg det: inför det som inte syns
är vi alla små och kan bli större.

Dagens fråga: Är det viktigt att vara stor?
För människor är det nog gudomligt viktigt,
att på något sätt visa sin storhet, som lika gärna
kan vara en manifestation för litenhet.

Stort är att bry sig om.
Större är att visa det.
Störst är det som blir.











Övriga genrer av frun
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-19 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun