Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek




ja
jag kanske dricker för mycket
ja
jag kanske tror att du gör mer
än vad du verkligen gör
men så här är det
att jag använder allt dåligt
som hänt mig
så jag kan förminska mig själv
och dricka
och tycka synd om mig
för allt dåligt som hänt
och förkasta
och hata
och vara elak och
fruktansvärt jävlig
och döma dig
och såra dig och
verkligen verkligen falla
dit ner
där jag alltid höll mig från
och aldrig trodde jag skulle hamna
men så nu
gråter jag
när du väcker mig
fast jag är vaken
och jag har sårat dig
den sista jag ville säga något
elakt till
jag saknar dig
fast jag aldrig haft dig
för jag aldrig fick dig
för att jag är jag
och för att
ja
jag kanske dricker för mycket och
ja
jag kanske tror du gör mer
än vad du verkligen gör
men så här
mörkt
är mitt liv


och ensamt










Fri vers (Prosapoesi) av Stefan Ek
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-19 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Ek
Stefan Ek