Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Va de himmeln

Det går inte att lura någon
Och man kan inte dölja sina spår
För då slocknar solen
Den kommer aldrig fram igen
För den har inte ens stigit upp
För dig själv i en dröm
Så somna om min vän
Kämpa inte emot
Rädslan är inte din ändå
Men du försvinner i en dimma
Och själen blir svårare att förstå
Då visar ditt hjärta var du skall gå
Det kan ta dig ända enda hem
I 5 gram av ett guldregn
Det känns som flera år
Nu vill jag bara hitta hem ditt igen
Utan att lämna några spår
Och pulserande drömmar
Ändlösa ängar breder ut sig
Minnen som fick gå
Hittar de inte ändå
Bara mitt hjärta kan förstå




Fri vers (Fri form) av Starchilled child
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-19 13:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Väldans bra skrivit! Tycker om :)
2015-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Starchilled child