Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnets utsatthet

Varje
nyfött barn
utmanar
mänskligheten

med
en ljudlös
fråga
mellan
skriken

ska
min utsatthet 
stärka tilliten

eller 
tas som gisslan
av uppgivenheten 




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-19 18:10



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd dikt om barnens framtid. Alla får inte leva i sagovärld.
2015-12-20

    ej medlem längre
En allvarsam dikt som sammanfattas på ett mycket snyggt sätt i slutraderna.
2015-12-19

    frun
ljudlösa frågor, nej, då har du nog missuppfattat nyfödda barn, m v h gift fru
2015-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren