Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När de färgstarka dödar regnbågarna

I en dröm fanns det ett färgstarkt land av mångfald
Där var familjerna regnbågar och stjärnor
Där berikade lejonet lammet
Och Olika gillade oss tillbaka

Men i sagan om lustgården finns ormen
Och den tvingar dig, drömmare, att vakna upp
Kring halsen på det kvinnoklädda liket
När de färgstarka dödar regnbågarna




Fri vers av jojelo
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-20 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jojelo