Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
M.


själasyster, du är allt

någon har
skadat min själasyster
och jag tror fan
det höll på att


döda mig



folk förstår inte och
dom skulle aldrig förstå



men




det är ju inte så jävla konstigt




Fri vers av tennsoldatocheldvakt
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-20 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tennsoldatocheldvakt