Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min lavalampa är som jag

tänker att
min lavalampa är lite som jag och jag
vet inte vad jag menar
men den ser
konstant
känslofylld och
bräcklig ut
och jag tänker att
det är nog så dom ser mig




fast tvärtom




Fri vers av tennsoldatocheldvakt
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-20 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tennsoldatocheldvakt