Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



gengångare - ur constantinebrevet



constantine
du har varit borta länge nu; sa du

stanna
men gick

kvar i hörnet av parken
din skugga

och ett klapprande människohjärta




Fri vers (Fri form) av Smultris
Läst 556 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-12-20 15:01



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Fastnade för slutet
det hänger kvar i en när man läst färdigt
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris