Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hicka, Asperger och ett specialintresse.

Det sägs att jag kan ha lätt för att ha ett specialintresse eftersom att jag har Aspergers, men jag letar efter något att älska. Det är samma Substanser i hjärnan som ger "Love Signals", och vad ville jag ha skrivet med detta? I mitt fall är det miljön som har gett mig Aspergers. Jag har hicka nu, så vem tänker på mig?




Bunden vers av Mim
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-21 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim