Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla mina änglar

Det gör ont i hela mig
Det värker i min själ
Alla nätter dom är kalla
Varje steg är så långt
Att andas är för tungt
Går igenom dimman
I min egna skugga
Och änglarna sover
Drömmarna flyger förbi
Tiden önskar att jag såg
Önskar att jag kunde se
Hur vi står i brand
Bara i ditt hjärta
Så låt oss ta det sakta
Men skadan är redan sked
Sen först när jag såg
Allt som behövdes var en blick
Nu finns du inom mig
I mina tankar
Vare sig dagarna går
Med ödet i min hand
Sen försvann det lika lätt
Sen brann det aldrig mer
För jag lyssnar bara på dig
Så låt oss gå tillsammans
Hand i hand
Även om det är svårt
För allt kan vara vårt
Som i en såpbubbla
Som vinden driver iväg
Där svävade jag en gång
Och alla mina änglar
Alla ska få träffa dom
Och om någon säger
Du är alldeles för snäll
Måste leva i verklighet
Det är så dumt att du skrattar och ler
Och änglarna blir fler
Dom växer upp ifrån marken
Som ogräs sprider dom sig
Babylon kan endast ge upp
Så stig upp alla mina änglar
Solen skiner på er
Nej vi ger aldrig upp
Vi bara vaknar upp
Igen och igen




Fri vers (Fri form) av Starchilled child
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-21 13:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
kramar om dig varmt ..Skrivit med känsla..
2015-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Starchilled child