Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tv &Livet

På tv visas för det mesta Sport, eller Musik, Framförallt sport, är man i livet får man välja mellan de två. Samhällets grupptryck på de små, de som ingen BOXER har(observera att jag endast lägger in detta ord, inte för att göra reklam, utan för att det ska låta bättre.)
Man kan syssla med poesi, en bisak.
Men ska man vara vid liv, ska man allt vara lite nördig på nåt, för att lyckas, eller må bra.
Kultur är också en hipp grej, men där ingår Musik för det mesta, konst också förstås.
Men konsten är för dig som vill förskanska dig i något, eller varken vet ut eller in. Eller som får veta det på konstnärliga sätt, en förklaringsmodell given?
Kärnfamiljen har alltid varit aktuell, och kommer så alltid att va`. Men den som är ofrivilligt ensam, kommer att tråna efter Kärleken/barn. Också denna propaganda via tv, om man inte har kärnfamiljen eller inte kan få det att fungera på det planet, inte något att förkovra sig i på något sätt.




Bunden vers av Mim
Läst 227 gånger
Publicerad 2015-12-21 18:19



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Vad är idag en kärnfamilj. Om en finns är den lyckligare än andra
2015-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Mim