Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt

när jag var liten då tänkte jag:
jag kommer aldrig bli vuxen:
jag kan inte leva såhär!

nu är det för mycket
tio och sedan tio
det är för mycket??!
det måste vi vara överens om?!
hur mycket har jag inte förbrukat
alldeles otacksamt?!
er kärlek, er jord, allt ni blottat
allt jag kunnat gripa, har jag tagit:
ni kan inte leva såhär!

något måste göras säger jag
sedan: men det kan jag inte säga något om
än, du älskar mej för mycket




Fri vers av vove
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-22 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vove
vove