Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senast googlat: lista på känslor


lithium av nirvana

fem år sen: full själv i mitt rum
nu: full själv ensam hemma
precis: nu förstår jag
hur störd jag vart hela tiden!!
låt mej hålla dej
kanske inte skadad på samma sätt,
men ändå
du är iaf snygg




Fri vers av vove
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-22 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vove
vove