Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Jul & Gott Nytt År

Under kraniumkrossande press
Av allomfattande stress
Så kanske allt som är kul
Förstörs nu under Jul

Så snälla ni jag ber
Glöm inte att ta hand om er
Sätt er ner en liten stund
Kanske till och med ta en blund

För det kommer ändå att gå bra
Och klagar folk så kan de dra
För blir det inte som dem vill
Så skulle de ju ha hjälpt till

Så glöm aldrig att ni är bra
Starka, vackra och värda att ha
Så här ni min lyckoönskning får
Om en God Jul & Gott Nytt År




Bunden vers av QuIzTiD
Läst 990 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-22 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

QuIzTiD
QuIzTiD