Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäst-före-datum saknas

Dina kläder ligger kastade på golvet
Du släpper ut ditt färgade hår
Jag kapitulerar inför dig
När jag hör tonerna av din symfoni

Du tyglar mig med en oavslutad kyss
Du tjudrar mig i dig
När du rör dina höfter
Fylls jag av charmerande salighet

Dina former förför mig
När var himmelriket så oanständigt senast
Du skapar poesi med dina ögon
Jag vill bli gammal med dig




Fri vers av Arvast
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-22 23:45



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Gillar, sensuell text och smekande ord!
2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast