Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet att du vill ha mig

jag vet att du vill ha mig
dina blickar på mina jeansfickor
snuskiga slickar på fula flickor
spelbrickor

ska vi spela fia med knuff?
klia med knull
eller
sila med full

och jag är så djup och sjuk på samma gång
rullar i stup med min batong -som i en sång
du sa en gång

att mina öronsnibbar var alldeles våta
och det verkar som om
jag vet att du vill ha mig




Fri vers av tuss
Läst 501 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-26 19:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna text berättar om den totala bekräftelsen kvinnor så ofta får av män. Din dikt är verkligen "rakt på sak" och jag älskar det.
Särkilt meningen "mina öronsnibbar var alldeles våta och det verkar som om jag vet att du vill ha mig".
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

tuss
tuss