Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

06:04

06:04 blir decembernatten
decemberdag
och jag kan inte sluta undra
minns du fortfarande
min kropp
inlindad i dina
smutsiga lakan
minns du lägenheten som var misär
med avstängd el och mögligt porslin
för jag minns dina ärr
i 60-wattsljus
jag minns den gula soffgruppen
till förbannelse och
jag tror jag behöver sörja
dina ärr
liksom jag sörjde dig
min kärlek




Fri vers av tennsoldatocheldvakt
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-23 06:38



Bookmark and Share


  valpen
Väldigt stark poesi med enkla och korta rader målar du upp en berörande bild.
2016-02-12

  Nanna X
Misär som griper tag
2015-12-23
  > Nästa text
< Föregående

tennsoldatocheldvakt