Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas andetag.

fyll mitt hjärta, men bara mitt hjärta resten klarar jag själv.
Håll mig kär. Se till den jag är.
förbind mig med dina känslor av kärlek.
Jag behöver dig nu, just denna tid känns rätt.

Vad skulle jag göra utan dig?
när min bästa tid kommer med dig.

vad ska jag säga ?
när jag känner dig i mitt hjärtas andetag.




Fri vers (Fri form) av Rickard Eriksson
Läst 296 gånger
Publicerad 2015-12-23 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rickard Eriksson
Rickard Eriksson