Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jul


Samlad



Dagen är äntligen här
Då under första till fjärde advent
Vi har stressat
Då mamma har bakat
Lagat mat till våran familj
Som nu är samlad
Vi har handlat gåvor
Och frågat oss själva
Vad vill hon ha?
Nu när vi alla är varandra nära
Kära och kanske lite fulla
Nervösa och förväntansfulla
Till kvällen
Ska vi slå oss ner
Njuta av tiden och kärleken vi ger
Se oss omkring
På våran fina familj
Som betyder allt
Och lite till




Fri vers (Fri form) av felicia savimäki
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-23 15:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
God Jul kära Felicia

må du få all närhet, värme och kärlek, du vill ha, myspysafton på dig:)!
2015-12-23
  > Nästa text
< Föregående

felicia savimäki
felicia savimäki