Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla upplever inte sinnesro och glädje under julen. Känner du någon, så öppna din dörr. Stäng den inte!


knackar på....





Nu står för så många

ångesten för dörren
knackar på

rädsla för vad som kommer att ske

tystar sig själva
sväljer gråt
sin rädsla

för att inget kommer att ske

konflikter
fylla
hot
gräl
slag
lögner

Nu står för så många
ångesten för dörren
knackar på

fast det kan vara så många jular sedan

taggen av rädsla finns alltid kvar
över tystnaden som blev
inombords

för ångesten knackar fortfarande
på dörren

i stället för julen




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-23 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N