Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemmet är allt


Strypklockorna





Det kom
lite

snö
klockan



går mot natt
jag tittar



en gång till
nu är

den borta

Kommer
och går

Kommer och

går

Kommer och går
slaskigt

i år

Snart kommer en tid
den kommer

Allt kommer bli

Bra
eller

ännu bättre eller hur
det handlar inte om växthuseffekt

Det handlar inte om krig
övergrepp och svält

förtryck

pengar och lycka
och mobbing









Prosa av Lars Gullberg
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-26 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg