Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp mig

Jag ser att du inte orkar
Att hålla emot
När jag faller.

Det är okej.

Vila dina armar till någon bättre
Med inte lika tunga bördor.

Det är okej.

Du kan släppa mig nu.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-23 21:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
om personen ej orkar hålla, är det lika bra att släppning sker, väl där.

Du är värd bättre.
2015-12-29

    ej medlem längre
fin dramatik i din text..
men du vet.. om djup
kärlek finns så finns
även all kraft också..
2015-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter