Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt jag önskar mig till jul


Vad jag önskar i Jul

Jag kan önska mig fred i alla världens länder
Jag kan önska mig färdigheter att jobba med mina händer
Jag kan önska alla lycka och att drömmar ska slå in
Men det ända jag någonsin önskar är att du blir min
Jag kan inget annat än att sakna dina ord
Jag kan fly, springa till alla delar av vår jord
Men jag kan inte släppa taget om den jag håller kär
Kan inte släppa den sorg och smärta som jag bär
Jag kan önska mig tillbaka men det är alltid samma slut
Jag kan önska mig till den tiden då vår kärlek gjort debut
Jag kan bära alla minnen som du inte vill ha kvar
Men jag känner att jag aldrig kommer att få svar
Så kallt utan din närhet men jag har inget kvar att ge
Och vid denna tiden på året kan jag bara be
Jag önskar att jag fick en andra chans för oss två igen
Jag önskar att jag fick ha dig som mer än bara vän
För inte ens din vänskap har jag ju idag
Jag trodde vi var vänner men det var nog bara jag
Så jag avlutar året med tårar och med en skål
För att vinna ditt hjärta är mitt nästa mål




Fri vers (Fri form) av Michael Em Moore
Läst 262 gånger
Publicerad 2015-12-24 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Em Moore
Michael Em Moore