Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En underbar jävla jul


Det ska gudarna veta
Farfar super och semestertider
Mamma tjatar och julefrid
Syrran spyr och granen glittrar
Tomten fnittrar och grisen badar
Kusinen vacklar och grisen föraktas
Mormor skrattar och grisen fattar
Pappa myser och varför då
Barnen gråter och Åh vad fint




Fri vers av Samuel L
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-24 14:17



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP

2015-12-25

  Larz Gustafsson VIP
Det finns överhuvudtaget inget underbart med julen. Den är vidrig.
2015-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Samuel L
Samuel L