Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om julen vill jag rimma


Juldikt

Julen är åter här
Med allt vad det innebär
Med när och kär
Med glad och tvär

Det är åter jul
Och alla kan ha kul
Tomtesäcken trasig och ful
Stått hela året i ett skjul

Jul är det åter
Vi varandra snabbt förlåter
Vi skrattar och vi gråter
Vi pratar högt, härjar och låter




Bunden vers (Rim) av HelenaOd
Läst 718 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-24 22:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra text om Julens olika skeden...
2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

HelenaOd
HelenaOd