Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästa julklappen

Två dagar före jul
fick jag den bästa julklappen
Jag fick höra orden
Du har INTE leukemi!




Fri vers (Fri form) av Marica Dahl
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-25 03:53



Bookmark and Share


  aol
Oj kram blev så glad för din skull vännen,
2016-01-06

  överlevaren VIP
Härligt att höra!
2016-01-02

  stig wikman
Underbart , Marica .

KRAM FRÅN STIG.
2015-12-25

    snöö
Ja den friske har många önskningar den sjuke endast en...
Underbara ord att få höra.
2015-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Marica Dahl