Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag


Positiv sjukdomsproblematik

Jag kan inte alltid läsa om min sjukdom.
Men idag gick det.
Känner mig trygg när jag läser det.




Bunden vers av Mim
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-25 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim