Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömskrivaren

Jag behöver skriva av mig.
Ofta läser jag i sömnen, i drömmen läses någonting, en fiktiv bok som inte existerar. Ofta läses några rader.
Är detta stress eller detta bot?
Eftersom att det börjar bli ett allmänt beteende trots att drömmar när vi är i viloläge inte är styrda av oss, börjar jag känna mig trygg med det.
Att läsa i drömmen, känns som att skriva.
Att skriva i drömmen däremot, de i drömmen bliva.
Och ibland skriver jag av mig i drömmen.




Bunden vers av Mim
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-25 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim