Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nig fint

Min Oma sade
sitt ej med benen isär
sex ska man stå ut med
när den dagen kommer
och peta i näsan
bara med lillfingret
om du måste
långfingret och pekfingret
bara deformerar
då får du potatisnäsa
snorkråka smakar saltsött
och hör sen
när klockan slår
nu flätar vi håret med propeller i
nig fint och le stort




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-25 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP