Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Kärlekssorg

Världen och människorna är så vackra
Tårarna är lika vackra som skratten
Stjärnorna viskar dom namn du brukade kalla mig
Grässtrån och solstrålar känns som dina fingrar
När du smekte mig ljus i vintermörkret

Vi krigade i omöjliga krig
Vi levde i minnen
Tills vi insåg att verkligheten kom ikapp

Jag blundade
Du fällde en tår
Och svaldes av ett solsystem
Jag minns från mina drömmar

Jag lade mig ner och dog
För att känna ditt ljus

Nu är rosorna döda
Solen är svart
Och nätterna badar i min sorg

Men tårarna skrattar minnen genom ytan
Och leendena gråter midnattsblå ögonblick
På månen

Jag vill somna och drömma om ditt ansikte
När natten viskar in i stjärnorna
Och du sjunger med rösten som etsat sig fast

I min kärlekssorg




Fri vers (Fri form) av Bellan25
Läst 185 gånger
Publicerad 2015-12-25 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellan25