Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mamma. Jag älskar dig <3


Min sorg är blå

Sammanvävd av havet och himlen
I din blick
Som alltid lyckades fånga
Mina drömmar
Och låta dem glittra
Sig levande
Bland levande människor
Våra midnattssjälar
I symbios
Bortom dimmiga drömskyar
Och rubinröda solstrålar
Genom havet av sovande minnen
Och exploderande ögonblick
Av sår
Vita
Bakom nätternas oräkneliga år


Jag väver dig på nytt
Av himlen och havet

Jag älskar dig
Blå




Fri vers (Fri form) av Bellan25
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-25 21:16



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
ståtligt :)
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Bellan25