Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen mer en rubrik för ett större ämnesområde än ett textflöde i sig ... Men sammanfattar kontexten till den tanke jag vill väcka hos dig ...


Prestige och personliga revir ...

... har tagit 
och tar allt jämt
mångfaldigt fler liv
än alla trafikolyckor och krig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-12-25 22:05



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
ja så är det!
2015-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP