Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärlek gav upp

.. Ett kort samtal på ditt jobb och jag vart förälskad direkt,
du var så annorlunda mot det jag tidigare har sett.
Du var mystiskt, men jag såg charm i ditt inre,
och jag vart ännu kåtare när du tog av dina jeans å ditt linne.
Det var bara dej jag ville ha i mitt liv,
så fort du tog på mej så kände jag magi.
Vi hittade lägenheten som båda ville ha,
jag kände sån lycka fan vad jag var glad.
Jag var ärlig och sa, jag gillar titta på konst, och sport på min tv:e,
vill resa, skriva poesi och lyssna på skön musik från en cd.
Men all press, stress och min depression vart för mycket för min kropp,
tyvärr såg du inte min kärlek du såg bara min snopp.
Min kvinna finns inte längre, det har blivit så kallt,
varför ska jag vara snäll när du bara skiter i allt?.
Ditt tempo eller inget alls,
inte kompromissa, det blir ju mitt fel i alla fall.
Lägg inte all negativ energi på mej,
varför är du så sur och grinig vad har jag gjort dej?.
Kanske är det så att jag svek,
men sanningen är att du vill ha sex mer än vad du vill ha kärlek.
Men allt annat var ju bra,
du å jag tillsammans var ett fint par.
Kom du ihåg hur vi kunde prata med varann?,
om våra drömmar och var vi skulle nånstans.
Vi ska ju leva länge du å jag,
så vi hinner göra saker tillsammans och allt kommer bli bra.
Men allt skulle göras nu eller väldigt snabbt,
jag ville ha lite lugn å ro men det blev snabba kast.
Du såg allt som en svart vit film,
men kom ihåg att jag alltid var din.
Min kärlek till dej kommer alltid bestå,
men du blir min förlorade kvinna hon som jag aldrig kommer få.
Jag avslutar som jag började med brev,
för jag kom ihåg att du vart så glad för de jag skrev.
Jag lämnar allt det fina vi hade ihop,
några månader har gått nu och blir fortfarande inte klok.
Jag pustar en sista gång, lyssnar på vår sång,
och inser att det aldrig kommer bli du å jag någon mer gång...




Fri vers (Fri form) av jobby
Läst 217 gånger
Publicerad 2015-12-26 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jobby
jobby