Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mitt hjärta eller på kultursidorna

jag såg mina hjältar dö
det hände rakt framför mig
de kunde inte tillföra mer
konstnärskapet dunstade bort

det låg inte riktigt rätt i tiden
tankarna var känslor som inte kunde flyga
rädslan för misslyckanden faller aldrig i glömska
det är som med allting som vägrar ligga rätt

hjältarna kanske finner sin plats
i mitt hjärta eller på kultursidorna
vissa uppstår medan andra smutsas ner
det finns även de som går flera varv runt

det går inte att skapa friktion
det kanske är för starkt
allt som dunstade bort
det kan komma tillbaka
för det finns en plats i tiden
för hjältar som dig och mig




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 488 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-12-26 14:57



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Även om dina hjältar dör så ska du veta att du är en själv.
2015-12-27

  Niliboy
Det är svårt att vara konstnär, men man kan ju försöka vara det då andan faller på, eller då och då!
2015-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike