Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimrande tårar av kristall

Slående hjärtan, bara bröst
En fastborrad krok i taket
Självmordsbenägna viskningar

En kropp täckt av kyssar
Tunga, flämtande andetag
Ett ruttnande elefantkadaver i rummet

Gosedjurshundar hängandes i snaror
Dockor utan ögon skjuter heroin
Två sammanslingrade nakna kroppar

Ett ändlöst sökande efter bortglömda rakblad
Likt den desperata pundaren letar efter redan injicerade silar
Och hela tiden regnar glas från himlen

Den mänskliga halvguden förstår bara ångest...




Fri vers (Fri form) av Son of Hades
Läst 477 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-26 21:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Ett ändlöst sökande efter bortglömda rakblad
Likt den desperata pundaren letar efter redan injicerade silar
Och hela tiden regnar glas från himlen"
2015-12-27

    Jim Friberg VIP
Hur du slingrar in slutet får mig bara att tänka ''Nietzsche''. Vilket är så underbart!
2015-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Son of Hades