Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskernas mästare

Levande i ingenmans-land

I kyla, utanförskap och ensamhet
där mörkret skriker ut sina lockrop

Ensam över-levande
utan värme, närhet och beröring
i tystnaden och sorgen

Tyst
ingen ser, ingen hör
smärtan
jag bär

innanför masken

rinner en strid ström
av tårar .....

Tappa inte greppet,
håller hårt i mig själv
det gör ont, jävligt ont

När lärde jag mig att inget visa
Vem lärde mig att i tystnaden lida?

Vem är du - Maskernas mästare?




Övriga genrer av solglimt
Läst 494 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-27 11:10



Bookmark and Share


    Cajsa
Bra skrivet! Masker bär vi alla ibland tror jag! Kram!
2006-04-27
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt