Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidstankar


Sverige ligger för fäfot.
Det är tyst och stilla i stugorna.
Julsångerna och prasslet har tonats ner.
Skinkan börjar bli bättre begagnad.
Fel klappar är snart bytta.
Grådiset ligger som en filt.
Sen flyter några dagar som en stilla fjällbäck.
Så kommer nästa branta stup och
folk trillar åter runt efter nyårsmat och raketer.
Borden dukas i silver och snapsvisorna ljuder.
Hundarna hukar när tolvslaget ackompanjeras av smällande fyrverkeri.
Ett nytt år har gjort entré och alla löften är snart på väg att brytas
eller än bättre hållas.
Själv lovar jag att skriva när jag får lust,
men Ni behöver inte lova att läsa.
Det va väl snällt!!
Gott Nytt År!!!




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-27 11:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
God Fortsättning :)
2015-12-29

  Ingrid Trolle
Gott nytt år kära vän!
Må det bli bättre än
gångna!
Kram
2015-12-27

  ResenärGenomLivet VIP
...fast jag läser nog ändå...:-))
Gott Nytt År önskar jag även dig...
2015-12-27

  anits VIP
Gott Nytt År till Dig! Kram!
2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP