Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våldtäkt

Pyssel intresserar inte henne egentligen
hon kan bara gräva efter guld
ändå dyker han upp
trådar linjer från historiska HAN
i långrock tog han sig in i mig den satans danska gubben
i långbänk har jag dragit runt
segdraget som en slemboll kring ljuset
ungdomstrådarna rycker
han sa att vi va lika som bär
snuttade gjorde vi i en döfödd ask
hur kommer jag förbi självföraktet
äckelkänslan blandad med pappalängtan
gurglar
hostar av ditt gamla blod smällkaramell
hunger efter något som tar bort
hunger sitter kvar i hjärnan som en cancer
lät dig slippa minnas att du var dubbelt så gammal som jag
då en gång i ödegårdarnas land
trodde jag att jag hade råd med dig
jag hade så fel
varje dag ser jag din långrock knäppas upp.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 753 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-12-27 17:22



Bookmark and Share


  erkki
Långrockar symboliserar spöken från nazismen för mig. De stod för allt ont. Stark text!

2015-12-28

  Marita Ohlquist VIP
Stark text om ett minne som är omöjligt att bli av med!
2015-12-28

  Nanna X
Hu vad den var stark och bildrik. Långrockar är inte att leka med.
2015-12-28

  i af apa
hemska
jävla långrock
den onde själv
2015-12-27

    ej medlem längre
osynligt bläck är
svårt att radera
från historiken+
2015-12-27

  Anya VIP
Starkt skrivet där långrocken får vara symbol för det onda.
2015-12-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Inget minne att vårda. Men skiten dyker upp oavsett. Skrämmande bra skrivet.
2015-12-27

  Respons VIP
Låter som ett mycket obehagligt minne.
2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP