Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något gulligt kan man skriva innan året är slut


Mr mustasch

vi ska bara ligga still och vara långt bort från ord
ramla in hos varandra som fasta hyresgäster
du bor i min ländrygg
jag bor i din panna
skulle va skönt att stanna här tills våren kommer
vakna av lyckligt slut
någon ska snällt väcka oss
nocka på heavens door
behöver dig
barnen åker hem till sig nu
till sina egna lampor
vi har blivit två mumintroll
vi har likadana morgonrockar
samma toa-ring
samma spegel
samma frukostbord
imorgon är det måndag
snön faller äntligen
du är så liten på kudden
mustaschen vit som en silverfågel
jag kan höra suset från din barndom när du sover.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 527 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-27 18:22



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-01-07

  Linda CH VIP
Ömsint, mjukt och faktiskt väldigt gulligt!
2015-12-30

  Sommarina VIP
Fint och snällt skrivet. Och kärleksfullt
2015-12-28

  Mats Edin VIP
Vacker!!
2015-12-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina bilder av gammal gemenskap, som lever sitt liv.
2015-12-27

  i af apa
vad fint med
samma samma
även toa-ring

2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP