Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart


Svarta hål
hon går och grubblar
i blötsnön




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 675 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-12-27 22:34



Bookmark and Share


    Lars Gullberg


En fantstisk haiku
nästan att man vill rista in den
i gitarren

jättefin
2022-06-24

  Monica Lindgren
Förmedlar trist, grå marsstämning! -Håller med dig om att nya barn aldrig kan ersätta de ursprungliga.
2022-03-12

  Maria Sundelin VIP
En dyster vardag
Fylld av grådisigt vemod
Tills vit snö faller
2015-12-30

  Annie b'larsson VIP
Filosofiskt..kanske kan komma nåt bra ur grubblandet?
2015-12-29

  Anna H
Fint och överraskande.
2015-12-29

  Gunnel Eriksson VIP
Bra, överraskande tredje rad.
2015-12-28

    ej medlem längre
Alldeles förträfflig!
2015-12-28

  lodjuret/seglare VIP
När man skriver haiku är det rymd, då kan man läsa mellan raderna.
2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP