Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tomte nr 10 (fotot med min nya fluga tillverkad i trä)


Tomte Tråd, Tomte Trä




Tomte Trä

snickrad, snidad

träder bort

trofast, sprucken

över bron



Brädets Knekt

schackar hästar,

papprar sand

trappräckt kryddkar,

svarvas fram





Tomte Tråd

påträdd, trodd på?

rullar dam

trippar tårna

livrädd - nåd!



Ruter Kåk

sparar hjärtan

på var krok,

virkar virket

stygn med skruv





Tomte Trög

vaknar omdrömd,

gnuggar gröt

ur sin valnöt

nöjd med slöjd



 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 620 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-28 21:05



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Gillar speciellt de finurliga ordvridarna som tex "påträdd, trodd på". Flugan klär dig kompis!!
2015-12-29

  Nanna X
Haha den där flugan var verkligen ett möte mellan trä- och trådslöjd. Nästa jul en sydd hylla kanske?

Härligt kort kärnfullt format på stroferna och snygg avrundning!
2015-12-29

    prima donna VIP
Tomte glas
går i kras ?
på kalas
ur kattens tass
skärva vass
tomten tas

2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP