Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kort notis

Som vanligt, de sturska gangstrarna från Köpenhamn. Rätt in i verkligheten klev de och som täta skurar stod skottsalvorna omkring dem. Klaus, Lauritz och Bulldozer. De värsta fabrikstillverkade skitstövlar som gått längs vägkanten vida kring i världen. Något stod inte rätt till med dem. Detta syntes tydligt på mils avstånd. Förnöjsamheten att lemlästa, stycka och levande koka någon i avsedd kokbar vätska var fullkomligt rimlig och för dessa depraverade avarter normalt. Felet var att de var så förbannat lyckliga, välnärda och hade en god inkomst. Hur fan kan någon ta en sådan skurk på allvar? Därför blev deras liv och leverne aldrig annat än en kort notis i världslitteraturens domäner. 'Nuff said.




Prosa av Thomas Berg
Läst 194 gånger
Publicerad 2015-12-29 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas Berg
Thomas Berg