Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlöst ögonblick

Jag färdas
genom soldränkt sommarlandskap.

Längs vägen löper gula åkrar
kantade av lövträd och porlande bäckar.
En lätt bris smeker mitt ansikte.

Plötsligt sker en förvandling.

Mitt jag flyter förunderligt ut
i landskapet
landskapet in i mig.
All åtskillnad förflyktigas.

Utan plats och fäste
tystnar jagets alla tankar och
dör hastigt bort.
Bara en förnimmandets punkt
återstår.

Det sista jag märker
är hur tiden övergår
i ett evigt
samlande nu...

O ändlösa lycka!




Fri vers (Fri form) av Andreas Nilsson
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-29 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson