Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga vara rädd.

Plötsligt var det där
ögonblicket
då jag för en sekund förlorade mig själv
virrade ensam i det okända
alldeles ensam
ensammast av alla
rädslan totalförlamade mig
universum uppfångade min doft
någon......något tog min hand
gav mig mod
ingen märkte hur oändligt lång bort jag varit
bara jag visste
att det skett
att det för alltid skulle
ge mig styrka
att fortsätta förlora mig

© Skogsfen





Fri vers av Skogsfen.
Läst 471 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-29 13:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man känner de starka känslorna i din dikt...fint beskrivet, men också hoppfullt...
2016-01-04

  Ljusletaren
Gripande vackert att få läsa om smärta som får hjälp att hitta rätt igen via en hand/ kram
2015-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.